• Alles
  • (2)
    Workshops

‘Z-sport’: vakantie-activiteiten in Het Baken

dinsdag 19 oktober 9:30 uur

Z-Sport

ZEEWOLDE - Klimmen, klauteren, balanceren, balspellen. Op dinsdag 19 oktober gaan in sporthal Het Baken alle (spreekwoordelijk) remmen los met ‘Z-sport’!

De nieuwe sportzaal heeft tal van nieuwe mogelijkheden en toestellen. Onder de naam ‘Z-sport’ zijn de buurtsportcoaches vast van plan om er deze dag geen enkele onbenut te laten. Verdeeld over verschillende tijdvakken zijn er voor iedere doelgroep passende activiteiten. Van 9.30 tot 11.00 uur is er een (groot)ouder-kind moment voor kids van 2-6 jaar. Om 11.30 uur staat er tot 13.00 uur een stoer klim-spring-slinger parcours en spelvormen klaar voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Van 14.00 tot 15.30 uur wordt er een schepje bovenop gegooid en is het de beurt aan de leeftijdsgroep van 11-14 jaar. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je welkom bij de Bubble Attack, aangevuld met diverse sporten waaronder ook trefbalspelen en hindernisbanen. Om 17.30 uur sluit de zaal om rond 19.00 uur de deuren weer te openen voor de Sport Inn voor 16 jaar en ouder. Apenkooi, Jumping trefbal en diverse andere sporten. Vond jij dit vroeger ook al zo leuk?
Neem vooral je vrienden en vriendinnen mee. De entree bedraagt 2 euro, inclusief limo of koffie en iets lekkers. Meer informatie en inschrijving: www.sportencultuurzeewolde.nl
deel deze activiteit

Locatie

Sportcomplex Het Baken
Zeewolde
Horsterweg