• Alles
  • (1)
    Lezingen

Workshop babytaal

woensdag 9 december 10:00 uur

Iedere tweede en vierde woensdag van de maand zijn (aanstaande) ouders en opvoeders van jonge kinderen van harte welkom bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Babyconsulent Martine van der Molen is woensdag 9 december te gast. Zij zal een workshop geven over Dunstan Babytaal.Deze babytaal leert ouders hun baby te begrijpen en de behoeften van de baby makkelijker te voorzien door de geluiden te herkennen en deze correct te interpreteren.

Over het Opgroeicafé

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom.

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig. De ochtenden worden georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek in samenwerking met Flow Coöperatie. Het aanwezige speelgoed wordt beschikbaar gesteld door Spel-o-Theek Ketelbinkie.

Haal je gratis kaartje in onze vestiging of via de oranje knop op https://www.flevomeerbibliotheek.nl/agenda/opgroeien-zeewolde-informatie-ouders-december9.html


deel deze activiteit

Locatie

FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde
Zeewolde
Kerkstraat 2
3891et


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.