• Alles

Online meet up onderwijs en bedrijfsleven

woensdag 9 december 15:30 uur

Beleefjeberoep

ZEEWOLDE - Andere tijden, maar nog wel hetzelfde doel: Jongeren enthousiast maken voor techniek. Woensdag 9 december organiseren LOCT Zeewolde en de landelijke organisatie Jet-Net & TechNet een online Meet-up onderwijs en bedrijfsleven in Zeewolde.

De organisaties zien dat de maatregelen rondom het coronavirus direct invloed hebben op de mogelijkheden voor jongeren om zich te oriënteren op beroepen. En juist voor de technische sector is dat erg belangrijk. Nog altijd is er schaarste bij het zoeken en vinden van personeel. Technische vacatures staan lang open.

De Meet-up is bedoeld om in te zoomen op de stand van zaken in de regio en op actueel aanbod. “Onderzoek laat zien dat scholen graag meer connectie hebben met lokale bedrijven rondom lessen ‘Wetenschap & Technologie’ en het ontdekkend leren. Bedrijven geven tegelijkertijd aan open te staan om daar iets te doen”, vertelt Ivo Solinger, regiocoördinator Flevoland. “Ook in coronatijd zien we mogelijkheden. Laten we die kansen samen benutten in 2021. En omdat techniek en technologie overal aanwezig is, nodigen we alle bedrijven in Zeewolde uit om op 9 december mee te denken.” Ook het primair en voortgezet onderwijs is uitgenodigd. Ga voor meer informatie over het programma en voor het aanmelden naar www.beleefjeberoep.nl/meet-up.<p>Beleefjeberoep</p>
deel deze activiteit

Locatie

Online
Zeewolde