• Alles

Jaarlijkse VGF Bosdienst met thema ‘Bomen en Verbinding’

zondag 13 juni 10:00 uur

VGF

ZEEWOLDE - Op zondag 13 juni houdt de VGF Zeewolde de jaarlijkse Bosdienst in de Stille Kern van Zeewolde, aanvang 10.00 uur. 

Parkeren van de auto of fiets op de eerste parkeerplaats links (eerste ingang naar de Stille Kern) aan de Flediteweg (dus níet de 2e P bij de uitkijktoren). Vandaaruit lopend kom je al snel bij een grote open plek met een groot anker, omringd door leilindes, genaamd: het bos van morgen. Hier zal de bosdienst plaatsvinden in een grote kring met eigen stoel op 1.5 m afstand van elkaar. Bezoekers dienen zich aan de geldende Coronamaatregelen te houden, t.w. afstand houden, hygiëne maatregelen nemen en bij klachten thuis blijven.

Het thema van deze dienst is ‘Bomen en Verbinding’. “Vanuit het symbool van de Meiboom, met de linten als verbinding tussen hemel en aarde, zoeken we naar verbinding met de natuur, onszelf, de ander en het spirituele.” Voorganger is Anja van de Poppe. Leden melden zich aan bij het bekende adres. Overige bezoekers zijn van harte welkom, graag melden bij secretariaatzeewolde@eigentijdsgeloven.nl. Meer informatie: www.eigentijdsgeloven.nl. 


deel deze activiteit

Locatie

Stille Kern
Zeewolde