• Alles
  • (2)
    Evenement

Met IVN op pad in de schemering

zaterdag 3 juli 21:00 uur

IVN

ZEEWOLDE - Als de avond valt en er rust komt in de natuur, komen sommige dieren juist tot leven. Een keer in de schemer op pad? Dat kan, want op zaterdagavond 3 juli neemt IVN je mee op een midzomer schemerwandeling. 

De deelnemers gaan op zoek naar de avond- en nachtdieren van het Horsterwold. Dieren die je zoal tegen zou kunnen komen of te horen zullen zijn: nachtvlinders, vleermuizen, uilen, nachtegalen, reeën en vossen. “We luisteren naar de geluiden van de avond en proeven de sfeer van de invallende nacht. Ga je mee op pad?”

Praktische

informatie
De schemerwandeling start om 21.00 uur. Verzamelplaats is parkeerplaats De Banken. Uiterlijk om 23.00 uur keert de groep terug bij het startpunt. Vooraf aanmelden is verplicht. Er kunnen maximaal 20 mensen meewandelen, dus geef je snel op! Opgave kan per mail via: ivn.zeewolde@gmail.com

Kosten: € 3,- p.p., kinderen tot 12 jaar € 1,50, leden van IVN Zeewolde: gratis. Bij het wandelen houden we 1,5 meter afstand. Stevige wandelschoenen en kleding met lange mouwen en broekspijpen wordt aanbevolen.

Meer informatie: www.ivn.nl/afdeling/zeewolde


deel deze activiteit

Locatie

Parkeerplaats De Banken
Zeewolde