• Alles
  • (1)
    Evenement

Viswedstrijd jeugd t/m 15 jr

zondag 8 augustus 18:00 uur

Eigen foto

ZEEWOLDE -  Hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’ organiseert deze zomer twee viswedstrijden voor de jeugd tot en met 15 jaar. De eerste wedstrijd is op zondagavond 8 augustus en de tweede staat gepland op donderdagavond 26 augustus. 

Het gaat hier om het vangen van de meeste vissen, maar vooral ook om te leren. Deelname is gratis. Aas en lokvoer wordt geregeld. Deelnemers moeten wel iets meenemen om het in te doen, bijvoorbeeld een madendoosje en emmer. Eventueel kan zelfs een hengel met snoer worden geleend van de vereniging.

De spelregels zijn als volgt: één vaste hengel per persoon en je moet zelf kunnen vissen. Om de stek wordt geloot. Elke vis telt mee en is 1 punt waard.

De twee viswedstrijdjes staan los van elkaar. Elke avond zijn er leuke prijsjes te winnen!  

Op zondag 8 augustus wordt verzameld op de Cumulus (Horsterveld) om 18.00 uur. Er wordt gevist van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Op donderdagavond 26 augustus wordt er gevist aan de Overloop (bij Next Level Healthclub). Verzamelen om 18.00 uur. Vissen van 18.30 tot 20.30 uur.

Wel moet je je even aanmelden voor  29 juli 2021 via: jeugd@visseninzeewolde.nl onder vermelding van je naam, adres, leeftijd.


deel deze activiteit

Locatie

Cumulus (Horsterveld)
Zeewolde