Afbeelding
Eigen foto

Willem Philipsen in Open Haven

vrijdag 24 september 2021 20:00

ZEEWOLDE - Open Haven organiseert een serie bijzondere vrijdagavonden. Inhoud van deze avonden is zeer divers, aansprekend en beslaan maatschappelijke, spirituele en culturele thema’s. Het inhoudelijke deel van de avond wordt altijd afgesloten met een gezellige nazit met live muziek.

Dit wordt op 24 september verzorgd door Willem Philipsen. Hij was gitarist bij Postman, bij Soulvation en Anouk. De muzikant speelde op alle belangrijke Nederlandse poppodia en festivals als Lowlands, Parkpop en de Zwarte Cross. Toen kreeg hij een herseninfarct en moest hij zichzelf opnieuw uitvinden.
Philipsen is nu regelmatig te vinden op dezelfde podia en festivals als voorheen, maar nu om zijn inspirerende en motiverende verhaal te vertellen. Een verhaal over zingeving en het creëren van nieuwe kansen. Een verhaal, verteld met humor en met liefde voor het leven. “Kom ook en maak kennis met een bijzonder mens.” Na afloop signeert hij zijn boek ‘Met de stroom mee.’ Kaarten à € 5 reserveren op www.openhaven.nl. De avond begint om 20.00 uur. 

Locatie