• Alles

‘Wereldkoor’ start met ontmoeting

zaterdag 2 oktober 18:30 uur

Wereldkoor Zeewolde

ZEEWOLDE – In het Flevo-café in de Flevomeer Bibliotheek is zaterdag 2 oktober een ontmoeting van het ‘Wereldkoor’. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bezoekers, gezinnen en gezinsleden van alle wereldculturen zijn van harte uitgenodigd. Er staat zelfs een gratis kopje koffie of thee met lekkere hapjes klaar. “Corona heeft ons allen geraakt, voor de ene heel heftig, de ander juist mild. Veel mensen zijn eenzamer geworden, hebben zich teruggetrokken. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal mens zijn en weer met elkaar in contact willen en kunnen komen.”

Het initiatief voor het ‘Wereldkoor’ startte vorig jaar met een enthousiaste groep deelnemers van onder meer Syrische gezinnen. “Nu na corona willen we de groep uitbreiden naar alle geïnteresseerden en nationaliteiten”, licht cultuurmakelaar Marina van Arendonk toe. “Onder de bezielende en creatieve leiding van Rohan Poldervaart gaan we wekelijks vanaf 15 oktober op vrijdagavond tussen 18.30 - 20.00 werken aan een muzikaal en kunstzinnig product. Wat het uiteindelijke resultaat wordt is dus nog niet bekend, gezelligheid en muzikaliteit staan centraal. We hebben vertrouwen in de kracht van samenzijn.. en dat begint bij een eerste ontmoeting!”

Wil je je aanmelden, meehelpen of meer informatie: Kijk op www.verbeeldingenco.nl “We hopen jullie te zien!”


deel deze activiteit

Locatie

FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde
Zeewolde
Kerkstraat 2
3891et


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.