• Alles

Saskia Maarse bij ‘Open Haven op vrijdag’ over cultuur en verschillen

vrijdag 15 oktober 20:15 uur

KARINHUYZENDVELD

ZEEWOLDE - Saskia Maarse is intercultureel spreker, trainer en auteur. Tijdens de interactieve workshop ‘omgaan met cultuurverschillen’ neemt zij deelnemers op vrijdag 15 oktober mee op reis door de Nederlandse cultuur zoals andere culturen die zien en ervaren.

Op luchtige wijze verheldert zij de typisch Nederlandse eigenschappen, zoals bijvoorbeeld het fenomeen ‘afspraak is afspraak’. In een zakelijke omgeving wordt dit erg gewaardeerd door mensen uit vrijwel alle culturen. In de privésfeer daarentegen wordt deze mentaliteit vaak als bizar ervaren: Je agenda raadplegen om een afspraak te maken met familie?

Verder deelt Saskia haar zes cultuurprincipes en laat ze zien wat we kunnen leren van zowel onze eigen cultuur als andere culturen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, vertrouwen, leiderschap en omgangsvormen. Een praktische en inspirerende kijk op wat cultuur is en wat cultuur met ons doet. Na afloop is er een gezellige nazit.

De avond begint om 20.15 uur, inloop is vanaf 19.45 uur. Kaarten à € 5,00 kunnen gereserveerd worden via https://openhaven.nl/


deel deze activiteit

Locatie

Open Haven
Zeewolde
Kerkplein 8
3891ED


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.