• Alles

Natuurpuzzeltocht door het Gronddepot

woensdag 13 oktober 14:00 uur

Eigen foto

ZEEWOLDE - Op woensdag 13 oktober organiseert IVN Zeewolde een puzzeltocht door het Gronddepot. Ben jij een natuurkenner? Ga op zoek naar de 12 foto’s en beantwoord de vragen. Na afloop ontvang je een bonnetje voor een beker limonade bij de MMM boerderij én een leuke attentie. 

Met de puzzeltocht kunnen kinderen in de Week van de Duurzaamheid actief de natuur in, er meer over leren en spelen in de natuur. Goed voor de gezondheid en goed voor de natuur, want voor buiten spelen heb je geen stroom nodig! 

De puzzeltocht is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Bij de ingang van het Klauterwoud (dat is naast de MMM boerderij) krijg je alle informatie over de natuurpuzzeltocht. Hier kun je na afloop ook de antwoorden checken en een consumptiebon halen. En natuurlijk nog even gaan spelen in het Klauterwoud.

Meedoen aan de natuurpuzzeltocht kan tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie over de natuurpuzzeltocht staat op www.ivn.nl/zeewolde. Voor vragen, mail naar: activiteiten@ivn-zeewolde.nl 


deel deze activiteit

Locatie

Gronddepot
Zeewolde
Gelderseweg