• Alles
  • (2)
    Workshops

Excursie ‘energiezuinig wonen’; bewoners vertellen hun verhaal

zaterdag 30 oktober 14:00 uur

NMFF

ZEEWOLDE - Hoge energierekening en op zoek naar inspiratie voor minder gasgebruik? Ga mee op excursie Energiezuinig Wonen op zaterdagmiddag 30 oktober in Zeewolde. Wandel mee met een energie-expert van het Energieloket en hoor tijdens de excursie van Zeewoldse bewoners hoe zij zelf aan de slag zijn gegaan met hun woning. Wat zijn hun ervaringen en tips? Wat hebben zij bijvoorbeeld gedaan voor meer energiebesparing en meer wooncomfort?

De route houdt het Energieloket nog even geheim, maar belangstellenden kunnen vanaf 13.45 uur terecht bij het verzamelpunt bij Energieloket Zeewolde (Ravelijn 1 te Zeewolde). “Een enthousiaste medewerker van het Energieloket Zeewolde wacht u daar op.”

Vanaf 14.00 uur start de wandeling langs de woningen. Bij de woningen die tijdens de excursie bezocht worden vertellen de huiseigenaren over hun ervaringen met isoleren, zuinig stoken, zonnepanelen en aardgasvrij wonen.

Aanvullend zal de medewerker van het Energieloket informatie geven over mogelijkheden voor energiezuinige maatregelen, subsidies en andere financieringsmogelijkheden.

De huizenroute duurt ongeveer twee uur.

Aanmelden voor de (corona-veilige-)excursie kan via: 0320-253505, via de chat van www.energieloketflevoland.nl, of via energieloket@nmfflevoland.nl, of digitaal via: energieloketflevoland.nl/excursiesenbijeenkomsten.

Elke deelnemer aan de excursie krijgt na afloop een leuk presentje om gelijk aan de slag te gaan met energiebesparing.
deel deze activiteit

Locatie

Energieloket
Zeewolde
Ravelijn 1