• Alles
  • (48)
    Sport
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Theater

Sfeervol kerstconcert met Merain in De Verbeelding

zaterdag 18 december 15:00 uur

Kersconcert De Verbeelding

ZEEWOLDE - Beleef de mooiste kerstmuziek uit onder meer Ierland, Duitsland, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Zweden. Op zaterdag 18 december geeft Merain in De Verbeelding een intiem en aanstekelijk kerstconcert en worden luisteraars door de ervaren musici verrast met een bonte verscheidenheid aan bekende en minder bekende kerstliederen die wereldwijd voor het kerstgevoel zorgen.

Merain is een ensemble van zang, viool en Keltische harp, bestaande uit Mieke Manschot, Sandra Wallner en Mirjam Rietberg. Zij hebben zich de afgelopen jaren toegelegd op het geheel eigen wijze vertolken van volksmuziek. In deze kleine setting spelen zij in het genre dat zij zelf omschrijven als ‘kamerfolk’, akoestisch gespeelde muziek in eigen smaakvolle arrangementen.

Het van origine klassieke trio creëert tijdens hun optreden een ontspannen en vrolijke sfeer dat ervoor zorgt dat je als luisteraar kunt genieten van heerlijke muziek, het gezellig samen zijn maar ook kan wegdromen en opladen. De bezoekers zullen in een kerstsfeer gehuld paviljoen worden meegenomen met zang en het geluid van klassieke en keltische klanken. Een aanrader voor een mooi en warm begin van de komende kerst- en feestdagen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Verbeelding.

Het concert is van 15.00 tot 16.30 uur, ticketprijs: € 25,00 inclusief koffie, thee en pauzedrankje

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl
deel deze activiteit

Locatie

De Verbeelding
Zeewolde