• Alles
  • (2)
    Workshops

Bosspelletjes bij IVN

woensdag 20 oktober 10:00 uur

IVN Zeewolde

ZEEWOLDE -  IVN Zeewolde organiseert woensdag 20 oktober van 10.00– 12.00 uur bosspelletjes voor kinderen van 6 – 12 jaar. Verzamelen vanaf 9.30 uur bij de Roode Schuur.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een dagje uit naar het bos is altijd leuk. Als het maar droog is! Bij slecht weer gaan de deelnemers in de Roode Schuur allerlei spellen en opdrachtjes doen. Met deze spelletjes maakt IVN Zeewolde je dagje uit naar het bos helemaal compleet. Lekker rennen klimmen, spoorzoeken, opdrachtjes enz. Het kan allemaal. ‘Vies worden vinden wij helemaal niet erg als je maar plezier hebt!’, luidt het devies.

Houd dus rekening met kleding en schoeisel. Goede stevige schoenen zijn het beste, maar je moet er ook wel mee kunnen hard lopen.

Kinderen die zelfstandig in een groep of gezellig met het hele gezin samen op stap kunnen met IVN gidsen, zijn van harte welkom. Halverwege is er gelegenheid om even de dorst te lessen; IVN zorgt hiervoor.

Kosten voor IVN-leden zijn € 5,00 per gezin en voor niet-leden € 7,50 per gezin. Een los plaatsbewijs voor een kind is € 2,50.

De groepsgrootte is beperkt. Inschrijving in volgorde van binnenkomst bij h.stappers7@upcmail.nl. Betaling contant en liefst gepast op de dag zelf.

Zie ook de site van IVN Zeewolde: https://www.ivn.nl/afdeling/zeewolde
deel deze activiteit

Locatie

Roode Schuur IVN
Zeewolde
Dasselaarweg 29