• Alles
  • (2)
    Workshops

Duistere praktijken tijdens de Halloween Drive-Through

zaterdag 30 oktober 20:00 uur

Breed Vermaak

ZEEWOLDE โ€“ Zit jij tijdens een horrorfilm ook altijd op het puntje van je stoel, zet je dan maar schrap! Op 30 oktober, Halloween, belooft het een onrustige avond te worden in de bossen van Zeewolde!

Breed Vermaak organiseert die avond van 20.00 tot 23.00 uur in samenwerking met Puur Zeewolde, Scoutinglandgoed Zeewolde en vele anderen een uniek evenement, namelijk een Halloween drive-through! 

Deelnemers rijden tijdens dit evenement langs allerlei scary decors en acteurs. Er zijn twee verschillende soorten kaarten beschikbaar: Je kunt het parcours rijden in de veiligheid van je eigen auto, maar voor de echte die-hards kun je ook een ticket boeken voor de eco-kar (open treintje). Zorg ervoor dat ze je niet te pakken krijgen! Door de opzet en de spannende verhaallijn belooft het een uniek evenement te worden dat slechts eenmalig wordt georganiseerd!

Kijk voor meer informatie op breedvermaak.nl en reserveer snel je kaarten. Er is maar beperkt plaats en vol=vol! Voor dit evenement adviseren wij een leeftijdsgrens van 16 jaar en ouder.
deel deze activiteit

Locatie

Scoutinglandgoed
Zeewolde