• Alles

StorkStreet Blues Festival

zaterdag 14 augustus 13:00 uur

B. v.d. Hengel

ZEEWOLDE - De tweede editie van het StorkStreet Blues Festival komt eraan! Vermits er geen totale lockdown komt gaat het Blues Festival aan de Ooievaarsweg 2, op Hoeve Karree, door op zaterdag 14 augustus van 13.00 uur tot 23.30 uur.

Bluesliefhebbers uit Zeewolde en omstreken kunnen rekenen op een heerlijk festivaldagje op Hoeve Karree. In de open lucht, met zelf meegebrachte drankjes en stoel, genietend van de slow-blues, swingende funk-blues en stampende shuffle-blues van Barnfind, Erwin Java’s Travel Party en The Veldman Brothers. Bij de foodtruck van Mr.Grill koop je je snacks en je BBQ hap.

Om 14.30 uur trapt bluesrockformatie Barnfind het festival af met “andere dan de standaard bluesnummers”, volgens Zeewoldenaar en basgitarist Reinier Schreurs. Rond 17.30 start voormalig Cuby bandlid Erwin Java met zijn Travel Party. Oude rotten in het vak en momenteel spelend tijdens de uitzendingen van VI. De festivaldag eindigt met een band die al jaren in de top tien van de Nederlandse blues-scene meedraait en Winner of the Dutch Blues Award: The Veldman Brothers.

Kaarten à €50,- zijn te bestellen via hoevekarree@gmail.com. Bij eventuele afgelasting door coronamaatregelen van de overheid, wordt het ticketgeld geretourneerd. Er is een mogelijkheid om in eigen tent of camper te kamperen voor één nacht. In dat geval is het ontbijt inbegrepen en kost een ticket €55,-.

Toegang is alleen mogelijk indien je voldoet aan de dàn geldende (corona) voorwaarden voor toegang tot evenementen (meer info bij ontvangst van de tickets).


deel deze activiteit

Locatie

Hoeve Karree
Zeewolde
Ooievaarsweg 2