Afbeelding
Eigen foto

Winterfeest op Almeerderstrand

zaterdag 10 december 2022 15:00 tot 19:00

ALMERE - Kampvuurtjes, broodjes bakken, live akoestische muziek, winterse workshops voor kinderen, glühwein, sfeervolle verlichting en nog veel meer. Deze winterse ingrediënten vind je tijdens het Winterfeest op zaterdag 10 december van 15.00 tot 19.00 uur op het Almeerderstrand. Stad & Natuur organiseert dit gratis winterse evenement voor het eerst. 

Bezoekers worden ontvangen door een bijzondere gastvrouw. Er is van alles doen. Van een broodje bakken boven een vuurschaal, je warm dansen bij de silent disco, rondom het kampvuur luisteren naar een singer-songwriter of winters verhaal, een kerstbal versieren, leren schemer- en nacht fotograferen, workshop kaarsen pimpen tot het testen van je pijl en boog skills.

Praktisch

De workshops zijn gratis, alles is op basis van open inloop. Aanmelden is niet nodig. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn op het strand. De activiteiten vinden plaats tussen strandrestaurant Poortdok en het atelier van StrandLAB Almere. Ook bij minder mooi weer gaat het evenement door, een aantal activiteiten zijn in tenten of binnenshuis

Meer informatie: www.stadennatuur.nl/almeerderstrand

Locatie