Versterken
Versterken Foto: Unsplash

Workshop “Groeien in zelfvertrouwen”

woensdag 10 augustus 2022 13:30

Zelfvertrouwen is geloven en vertrouwen dat wie jij bent goed is, jezelf accepteren, jezelf kennen, dicht bij jezelf blijven, voelen wat goed voor je is, weten wat belangrijk voor jou is en vandaaruit handelen. Het is normaal dat je kind zich weleens onzeker voelt. Iedereen kent van zichzelf wel een situatie waarin iets nieuws op je afkomt en je je afvraagt of je dit wel kunt. Je kind groeit in zelfvertrouwen als er ruimte is om zijn eigen ideeën vorm te geven: eigen ideeën, eigen fantasie en zelfbedachte oplossingen. Een kind heeft behoefte aan -vanuit een veilige plek, aanmoediging en zoveel mogelijk zelf mogen doen en ervaren, dit vergroot de zelfstandigheid. Als je ontdekt dat je iets kunt of dat iets je lukt na meerdere keren proberen, vergroot dit je zelfvertrouwen. Belangrijk in het versterken van het zelfvertrouwen is aandacht te geven aan de kwaliteiten van je kind. Waar ben je goed in? Wat past bij jou en wat niet? Meer info: www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl/aanbod

Locatie

  • De Roef

    Ouverturebaan
    3844hw Harderwijk