Afbeelding
Foto: Lisette Kunnen

NatureKids workshop Rust en Ontspan

dinsdag 16 augustus 2022 13:30

Naturekids Gun jij je kind een leuke interactieve workshop met andere kinderen? Waarbij ze doormiddel van spel in de natuur leren over (ont)spanning en hoe ze dit bij zichzelf kunnen reguleren. Dan is deze workshop echt wat voor hem/haar. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Samen met andere kinderen gaan ze in het bos aan de slag met wat is spanning, hoe merk ik dat in mijn lijf en vooral leren ze praktische oefeningen om weer rust in hun hoofd en lijf te krijgen. Wanneer & Locatie & Kosten Woensdag 20 juli 10:30-12:00 Dinsdag 16 augustus 13:30-15:00 De workshop wordt gegeven in het bos van Zeewolde, verzamelen op de parkeerplaats Gildenveld 30D Zeewolde. De kosten zijn voor een sessies van 1,5 uur 15 euro inclusief materialen, drinken en wat lekkers. Aanmelden kan via het contact formulier op www.kleinzetje.nl of mail naar info@kleinzetje.nl

Locatie