Windsurfer Lt windsurfedstrijd WVZeewolde
Windsurfer Lt windsurfedstrijd WVZeewolde Foto: Gerwin Tromp @sneekweek

Windsurfer Lt windsurfwedstrijd op Wolderwijd

zaterdag 20 augustus 2022 9:00 tot 19:00

Op zaterdag 20 augustus 2022 worden op het Wolderwijd surfwedstrijden georganiseerd voor de Windsurfer LT klasse, de Windsurfer LT jaarprijs wedstrijd 4. De organisatie is in handen van de Watersportvereniging Zeewolde, Bolhaven 20 Zeewolde.

Deze wedstrijd zal starten vanaf het verenigingsterrein en er wordt geracet op het Wolderwijd bij Zeewolde. Dit is tegenover strand Horst. Voor de windsurfende WVZ’ers en andere geïnteresseerden is er mogelijkheid tot huur van een set en kun je meedoen. Als je voor 15 augustus aanmeldt dan betaal je 60 euro ipv 90.

Na de wedstrijd kun je deelnemen aan de barbecue. We gaan er een sportieve en gezellige Windsurfer LT wedstrijd van maken!

Klassenindeling

We varen in de volgende klassen: Heren (licht/ medium/ zwaar), Dames en Jeugd

Schrijf je snel in, dan ben je zeker dat je ook kan starten. Je inschrijving is inclusief lunch. De skippersmeeting zal rond 10.15 uur zijn. De locatie zal vanaf 9.00 uur open zijn.  De NOR en de wedstrijdbepalingen kan je downloaden op de website van de WVZ 

Huren

Voor het huren van een Windsurfer LT neem contact op met Lucien van Delst  www.windsurferles.nl

Overnachten

Je kan overnachten in trekkershutten, camper of tent op een mooie plek aan het Wolderwijd op het haventerrein waar de wedstrijd start.