The Walk of Life
The Walk of Life Foto:

The Walk of Life

vrijdag 9 september 2022 9:30 tot 11:30

Ontspannen, in de natuur en in stilte ga je deze ochtend je eigen levenspad bewandelen. 

Het is een pad langs verschillende levensfases, waar je uitgenodigd wordt om met een milde blik te kijken naar hoe je leven tot nu toe verlopen is. Ontdek de ‘pareltjes’ in jouw verhaal. De levenslessen die jou bekrachtigen in wie je nu bent en hoe je de toekomst tegemoet wilt treden.

We maken gebruik van de natuur, want de natuur nodigt uit tot vertraging en verstilling. Zo maak je vanuit mildheid weer contact met jezelf en merk je dat je groter bent dan je dagelijkse zelf.

Voor wie?

The Walk of Life is voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat je kunt ontdekken als je terugblikt op je eigen leven. Vanuit compassie en zonder oordeel. Op dit moment ben je:

- Druk in je hoofd

- Streng voor jezelf

- Onzeker

- Onrustig

Misschien heb je een turbulente periode achter de rug en heb je behoefte aan rust. Tijdens deze ochtend ontwikkel je vriendelijkheid voor jezelf en voor anderen. Je spreekt je relativeringsvermogen aan om vanuit mildheid naar jezelf te kunnen kijken. Dat vergroot je zelfvertrouwen en je vertrouwen in het leven.

Wie zijn wij?

Nelieke Komen is lifecoach in de natuur en haar rugzak zit vol met mensenkennis en levenservaring. Nelieke kijkt met een open en frisse blik naar de wereld en met haar manier van coachen zet zij dagelijks de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur in.

Anna van der Wal is biografisch coach en lichaamsgericht traumacoach. Zij combineert het levensverhaal met lichaamsgerichte oefeningen voor integratie van levenservaringen in het hier en nu.

Wanneer?

Vrijdag 9 september om 9.30 uur.

Zaterdag 8 oktober om 9.30 uur.

Maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden kan via www.eoto.nl/the-walk-of-life

Locatie