Wandelmoment voor diverse doelgroepen
Wandelmoment voor diverse doelgroepen Foto: Zeewolde Atletiek

Wandelen bij de Atletiekvereniging

woensdag 6 december 9:00 - 10:30

Iedere woensdagochtend komen we samen in beweging. Om 9.00 uur gaan verschillende groepen op pad. Van sportieve wandelaars die van een stevige tred houden tot en met deelnemers die tevreden zijn met een korter rondje in gematigd tempo. Ieder kiest wat bij hem of haar past.

Fit in Beweging
Een rondwandeling van 50-60 minuten in een matig intensief tempo. Desgewenst gaat de rollator mee. Het praatje dat we onderweg met elkaar hebben is minstens zo belangrijk als het beweegmoment. Onder deskundige begeleiding. Na afloop staat de koffie klaar!

Sportief wandelen
In een sportief tempo trekken we er zo’n anderhalf uur vooruit. Onder begeleiding van een wandeltrainer, waardoor - naast het sociale deel - ook aandacht is voor looptechniek. Nordicers zijn eveneens van harte welkom!
Ook hier mag het kopje koffie na afloop niet ontbreken.

Iedereen kan vrijblijvend twee keer meewandelen, waarna je kunt besluiten om je als lid aan te sluiten. De koffie en thee zijn gratis!

Kom meedoen of stuur een mail naar wandelsport@zeewolde-atletiek.nl.. 

Locatie