Afbeelding
Foto: Shakedown Tim

Old skool blues, jazz en boogie in De Verbeelding

vrijdag 10 februari 2023 20:00

Shakedown Tim met Ilias Scotch brengen down home blues en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar hun songs zijn hedendaags. 

De Belgische zanger-gitarist ‘Shakedown Tim’ (Ielegems) is geen onbekende in de blueswereld. Hij is een geweldige gitarist, zanger en entertainer met een grote passie voor old skool blues en jazz. Het geluid van een vintage fat body gitaar én een bezielde zanger geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis boogie, swing jazz, juke joint stomp met hier en daar een gospel.

Ilias Scotch (Ilja De Neve) is een pianist en zanger met het soort frasering en swing dat je tegenkomt in New Orleans of Chicago. Daarmee weet hij als geen ander sets te variëren met onverwachte uitstapjes naar weinig verkend terrein. Hij speelt tegenwoordig vaak in de UK.

Shakedown Tim & Ilias Scotch mikken met hun blues zowel op je heupen als op je ziel! “Kom genieten van deze geweldige muzikanten in De Verbeelding.” 

Locatie: De Verbeelding. Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Kosten: € 10.00

Meer informatie en tickets via www.deverbeeldingzeewolde.nl. Hier staan meer concerten die al vanaf € 10 te bezoeken zijn.

Locatie