Snertwandeling met IVN Zeewolde

zondag 19 februari 2023 13:30 tot 15:30

Op zondagmiddag 19 februari organiseert IVN Zeewolde een winterse wandeling door het Horsterwold. Gidsen van IVN Zeewolde hebben een mooie route uitgestippeld van ongeveer anderhalf uur. In de winter, als de bomen nog niet in blad zijn, is het vaak makkelijker om vogels waar te nemen, bijvoorbeeld staartmezen, sijsjes, een specht of appelvink. Een verrekijker is dan leuk om bij je te hebben. Heeft u geen verrekijker? Geen probleem, IVN heeft een aantal kijkers te leen. Aan het eind van de wandeling staat een warme kop zelfgemaakte erwtensoep klaar (ook een vegetarische variant).

De wandeling van anderhalf uur start om 13:30u bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 in Zeewolde. Inloop vanaf 13.00u. Graag aanmelden op: activiteiten@ivn-zeewolde.nl

Kosten: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en IVN leden.

De Roode Schuur is tussen 13.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. In de expositieruimte vindt u opgezette dieren, natuurfoto’s, en een prachtige mossentafel. Voor kinderen zijn diverse (interactieve) spellen te doen. Loop gerust even binnen. Er is koffie, thee en limonade verkrijgbaar.

Locatie