Afbeelding
Foto:

Jeugdvoorstelling Willem Junior in De Verbeelding

donderdag 9 februari 2023 16:00 t/m 17:00

“Willem Junior is een geweldige voorstelling vol muziek, humor en natuurlijk een fantastisch verhaal. Leuk voor kinderen vanaf 8 jaar en ouders, opa’s en oma’s!”

‘Wilhelmus va-han Na-ha-sau-we, ben ik van Duitse bloed’
Duitse bloed? Maar Willem is toch Willem van Oranje? Onze Vader des Vaderlands? Wat heeft Duitsland daar mee te maken? En hoe zat het ook alweer met die Spaanse Koning? En als hij Willem de Zwijger heet, waarom praat hij dan zo veel? En hoe komt het toch dat we bij elke voetbalwedstrijd een lied over hem zingen?

In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en waar ze de mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.

Willem Junior is een energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes en spannende momenten. Veel Zeewoldense bovenbouwklassen hebben hier al van kunnen genieten vanuit het programma Verbeelding&CO. Nu dus als vrije voorstelling toegankelijk. 

De voorstelling duurt van 16.00 tot 17.00 uur. Deuren open vanaf 15.45 uur. Kosten: €5,00

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Locatie