Afbeelding
Foto: Anneloes van den Adel & Lieke Bielderman

ComedyPact: dubbel genieten van twee cabarettalenten!

zaterdag 18 maart 2023 20:00 t/m 22:30

Remy Evers en Thjum Arts staan zaterdag 18 maart a.s. in Theater The Lux met hun dubbeloptreden ComedyPact.

Remy (winnaar juryprijs Cameretten 2019) neemt het publiek mee in zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier.

Wanneer Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische, doordachte stijl, weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.  Hij won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Camaretten 2021, haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020 en de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019.

ComedyPact gaat 18 maart met deze twee aanstormende talenten ongetwijfeld voor een unieke cabaretavond zorgen! Dus wees er snel bij en bestel tickets bij www.zeewoldeLive.nl

Locatie