Afbeelding
Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Thematours van Nationale Duurzame Huizen Route

zaterdag 18 maart 2023 10:00

Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? 

Ervaren huiseigenaar Jan Houtman laat graag zien hoe hij het heeft aangepakt en deelt tips en zijn ervaringen tijdens een thematour op zaterdag 18 maart om 10:00 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Tijdens de thematour op 18 maart om 10:00 uur deelt Jan graag zijn ervaringen en geeft hij uitleg over hoe hij zijn woning stap voor stap aardgasvrij heeft gemaakt. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Zeewolde zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.

Goed voorbereid aan de slag 

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Jan wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Zeewolde. Zij moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in Nederland worden thematours georganiseerd.

Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours