Algemeen beeldmerk Landelijk Voedselplatvorm
Algemeen beeldmerk Landelijk Voedselplatvorm Foto: LTO noord-Vrouw&Bedrijf en Vrouwen van NU

Voedseltrends: lokaal is het nieuwe normaal

dinsdag 21 maart 2023 14:00 tot 16:00

Voedsel en voeding staan voortdurend in de belangstelling.

Bauke van der Veen, ondernemer in local food en één van de oprichters van Flevofood, is deze middag onze spreker. Bauke is een man met een missie en vertelt zijn verhaal uit de praktijk. Hij heeft een groot hart voor goed voedsel en duurzaam ondernemen. Hij gelooft sterk dat het tijd is voor een ander voedselsysteem: duurzaam geproduceerd voedsel op de kaart zetten met een eerlijke prijs voor de boer.

Maar hoe krijg je het voor elkaar dat er door de consument bewust wordt gekozen? Dat is de  vraag waar wij deze middag een antwoord op hopen te krijgen.

Na de pauze is er een leuke quiz om onze kennis te “testen” op het gebied van Voedsel en Voeding. Aan het slot van de middag is er voor iedere aanwezige een duurzaam geproduceerde attentie om mee te nemen naar huis. Neemt u zelf even een tasje mee?

Komt allen! Belangstellenden die geen lid zijn zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Locatie