Afbeelding
Foto: Archieffoto Zeewolde Atletiek

Wandelsport Trenddag

zaterdag 25 maart 2023 10:00

Zeewolde Atletiek organiseert op zaterdag 25 maart een dag vol clinics waarbij je kennis kunt maken met trends in de wandelsport.

Een actieve dag voor iedereen die van wandelen houdt maar ook eens kennis wil maken met andere vormen van wandelen en intensiteit van bewegen.

De dag wordt geopend met een inspirerende sessie door Leo Neuteboom, een bekende en enthousiaste gasttrainer die al eerder aanwezig was op de trenddagen. Daarna kunnen de deelnemers zich aansluiten bij uiteenlopende clinics, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit diverse onderdelen die de wandelsport te bieden heeft. Om wat voorbeelden te noemen: Smovey training, Core-stability voor de wandelsport, Bootcamp, Nordic walking, Slow-Running training.

De Wandelsport Trenddag is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de wandelsport en om te ervaren dat er meer is dan alleen een rondje wandelen of Nordic walking. Het programma start om 10.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Voor leden van Zeewolde Atletiek is deelname gratis, niet-leden betalen €5,00. Dit is inclusief koffie, thee en lunch. Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl. voor meer info of stuur meteen een mail naar nordictrainers@zeewolde-atletiek.nl om je aan te melden.

Locatie