Afbeelding
Foto: Pepijn de Wit

Jazztalent Pepijn de Wit geeft vintage jazzstandards een nieuwe draai

zondag 3 maart 2024 15:00

Een middag vol heerlijke jazzmuziek met Pepijn de Wit. 

Pepijn de Wit is een Nederlandse jazz zanger en songwriter, die op het punt staat door te breken bij een groot publiek met een album opname en release in Japan in het vooruitzicht. Met zijn warme, diepe stem en eerlijke songwriting brengt hij de vintage kwaliteit van jazzstandards naar de 21e eeuw. Hij wordt geïnspireerd door The Great American Songbook en artiesten zoals Paul McCartney, J.J. Cale en Nat King Cole. Hij omschrijft zichzelf als een ‘modern balladeer’ die een frisse, eigen draai geeft aan het croonen, waarbij er met zachte stem, half neuriënd wordt gezongen.

Onder begeleiding van zijn muzikanten – alle toptalenten van Nederlandse bodem – geeft Pepijn de Wit op 3 maart een akoestisch gespeeld, charmant, eerlijk en vrolijk optreden. “Als jazz liefhebber wilt u de middag zeker niet missen!”

Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur. Tickets: €10,00. 

Bezoek www.deverbeeldingzeewolde.nl  voor meer informatie en tickets.

Locatie