socialbanner

Geslaagd Kerst-Nieuwjaars toernooi biljartvereniging De Sfinx

Tuesday 8 January 2019

Geslaagd Kerst-Nieuwjaars toernooi biljartvereniging De Sfinx

Biljartvereniging de Sfinx heeft de afgelopen week haar jaarlijkse toernooi gespeeld en kan terugkijken op een geslaagd evenement. Het was dit jaar een bijzonder toernooi, er werd namelijk gespeeld met een extra (blauwe) bal. Als team moest je samen exact 100 punten halen, hetgeen in een aantal gevallen moeilijker was dan men in eerste instantie dacht. Nadat op twee speeldagen de voorrondes werden afgewikkeld zijn zaterdag 29 december in twee poules de halve finale partijen gespeeld.

In de finale bleek, ondanks de zenuwen, het koppel Ruud Muijlwijk en Tilly Stuart uiteindelijk te sterk voor het team Henk Bakker en Hans Laanen. Gerard Melkert, toernooi leider, bedankte na de prijsuitreiking, Ruud en Lidy voor hun bijdrage aan dit toernooi.

Heeft u interesse in de Biljart sport, belangstellenden kunnen op maandag-,  dinsdag-,  woensdag-,  donderdag- of vrijdagavond langs lopen bij de Sfinx om informatie in te winnen of stuur een mail naar: marydej@gmail.com of bel Johan Scheen via 06-27 522 471.

 

 

 

 

Geslaagd Kerst-Nieuwjaars toernooi biljartvereniging De Sfinx    Geslaagd Kerst-Nieuwjaars toernooi biljartvereniging De Sfinx    Geslaagd Kerst-Nieuwjaars toernooi biljartvereniging De Sfinx