socialbanner

Open week bij The Gym: Wanneer kom jij in beweging?

Tuesday 8 January 2019

Open week bij The Gym: Wanneer kom jij in beweging?

Voor veel mensen is januari hèt moment om te gaan sporten. De stand op de weegschaal is vaak het bewijs van een inactief leven. Onvrede en paniek slaan toe en gaat men aan het sporten. Na enkele weken komt de gemiddelde beginner erachter dat het resultaat niet voldoende is en dat het allemaal best veel moeite kost. Met als gevolg dat men weer afhaakt, teleurgesteld is en weer terugvalt in zijn of haar slechte gewoontes.

Hoe voorkomt u dat ook u een parttime sporter wordt? Alles heeft te maken met plannen en mind-set. Allereerst is het beste om sporten bovenaan uw prioriteitenlijstje te zetten en een aantal momenten in uw agenda afblokken. Vervolgens is het goed om alle negatieve gedachten die u hebt bij sporten (niet leuk, vermoeiend, geen tijd of geld) omzetten in positieve gedachten. U wordt fit van sporten, valt af, krijgt een betere conditie en u hebt veel meer energie. Dit zijn slechts een paar positieve effecten van sporten, in werkelijkheid is de lijst veel langer. Kijkt u met positieve gedachte naar sporten dan wordt het op een gegeven moment steeds minder een opgave om te gaan sporten. Er komt zelfs een moment dat het een manier van leven wordt.  

Uit onderzoek is ook gebleken dat de sportomgeving ook van invloed is voor de gemiddelde duur van een lidmaatschap bij een sportschool. Hoe zijn de voorzieningen? Is het er schoon? Krijgt u begeleiding of wordt u aan uw lot overgelaten? De sociale betrokkenheid bij de leden onderling is ook van invloed op de duur van een lidmaatschap. Bij The Gym begrijpen ze dat en doen ze er alles aan om de klanten te voorzien in hun behoefte. Van 7 tot en met 14 januari is er bij Fit & Wellnessclub The Gym een ‘Open Week’.  Schrijft u zich tijdens deze week in dan geniet u van een super sportieve korting en krijgt u een mooie sporttas cadeau.

Voor meer informatie bij: Fit & Wellnessclub The Gym, Horsterplein 28, telefoon: 036-5225425 of via: www.thegymzeewolde.nl.

 

 

 

Open week bij The Gym: Wanneer kom jij in beweging?    Open week bij The Gym: Wanneer kom jij in beweging?    Open week bij The Gym: Wanneer kom jij in beweging?