socialbanner

Richard Suijk erelid, Jasper van Scherrenburg speler van verdienste VV Zeewolde

Tuesday 8 January 2019

Richard Suijk erelid, Jasper van Scherrenburg speler van verdienste VV Zeewolde

Richard Suijk is zaterdagmiddag 5 januari in het clubhuis van de voetbalbalvereniging Zeewolde uitgeroepen tot erelid van de club. Voorzitter Freerk Smit noemde hem een ‘niet weg te denken gezicht in de afgelopen tientallen jaren’. ,,Hij is een verbinder en een echte verenigingsman. Soms op de voorgrond, maar vaker nog als stille kracht op de achtergrond,” aldus Smit. Als lid en vrijwilliger is Suijk (60) al sinds 1990 actief bij de voetbalvereniging. De eerste jaren was dat eveneens nog als speler van het eerste en later van het veteranenteam ‘Good Oldies’. Gedurende de lange reeks van jaren deed de inmiddels oud-militair diverse vrijwilligerstaken. In totaal was hij gedurende twee periodes 11,5 jaar secretaris van de voetbalvereniging. Suijk was reeds lid van verdienste van de VV Zeewolde.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis werd Jasper van Scherrenburg (31) benoemd tot speler van verdienste. Van Scherrenburg is al sinds zijn pupillentijd lid van de plaatselijke voetbalvereniging. Hij speelt al jarenlang in het eerste elftal, waarvoor hij tot nu toe 227 officiële wedstrijden uitkwam. Als verzorger deed hij het nodige vrijwilligerswerk bij de voetbalclub.

 

 

 

Richard Suijk erelid, Jasper van Scherrenburg speler van verdienste VV Zeewolde    Richard Suijk erelid, Jasper van Scherrenburg speler van verdienste VV Zeewolde    Richard Suijk erelid, Jasper van Scherrenburg speler van verdienste VV Zeewolde