socialbanner

Sportinstuif voor mensen met een beperking

zondag 11 februari 2018

Sportinstuif voor mensen met een beperking

In het Baken vindt dinsdag 27 februari het Beweegfestijn plaats. Dit is een leuke Sportinstuif voor mensen met een beperking. Verstandelijk of fysiek beperkt, jong of oud; waar het om gaat is wat je allemaal wel kunt. Bewegen hoort een feest te zijn, en dat is precies ook de opzet van het Beweegfestijn.

Deelnemers kiezen zelf het programma dat het beste bij hen past. 's Ochtends van 10.00 tot 12.00 uur uur is er een Beweegplein. Vol met allerlei kort durende spel- en beweegvormen die ze zo vaak mogen doen als ze willen. Gooien, rollen, zwaaien! Lekker ontdekken, ervaren en vooral samen veel plezier maken. Het Beweegplein is heel geschikt voor deelnemers met een kortere spanningsboog.

Voor de wat meer 'gedreven' sporters is er 's middags van 13.30 tot 16.00 uur een Sportmeerkamp. Na de gezamenlijke warming-up worden er onderdelen gedaan als 30m sprinten (rollend of rennend), springen, gooien, stoten en een speciaal verrassingsonderdeel. De Sportmeerkamp wordt feestelijk afgesloten met een ludieke teamestafette.
De Sportmeerkamp wordt gedaan in teams die ter plaatse worden samengesteld. Neem daarbij gerust broer, zus of vriend of ouders mee! Na afloop wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord. De individuele punten noteren ze voor de deelnemers op een meerkampdiploma. Niemand gaat met lege handen naar huis! Voor meer informatie of aanmelding via: www.grenzeloosbewegenzeewolde.nl of bel Sybrigje Westerhof 06-26738562.

De foto is een archieffoto van de eerdere winnaars van de Sportmeerkamp.

 

 

Sportinstuif voor mensen met een beperking    Sportinstuif voor mensen met een beperking    Sportinstuif voor mensen met een beperking