socialbanner

Winterwandeling door de bossen van Zeewolde

dinsdag 13 februari 2018

Winterwandeling door de bossen van Zeewolde

IVN Zeewolde organiseert op zondagmiddag 18 februari 2018 een boswandeling. De wandeling vindt plaats onder leiding van deskundige IVN natuurgidsen. Zij begeleiden de deelnemers in het ontdekken van de gewone en bijzondere natuurverschijnselen in het bos rond de Roode Schuur. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke kop erwtensoep.

De winter is het jaargetijde waarbij sommige mensen denken ‘met dit weer blijf ik liever thuis’, anderen twijfelen ‘zou ik nu wel of niet naar buiten gaan?’ en weer anderen denken ‘het lijkt mij best lekker om een wandeling te maken!’. Bij IVN denken ze dat het ook midden in het winterseizoen, heerlijk is om er eens op zondagmiddag op uit te trekken en een mooie boswandeling te maken. De kale bomen met hun prachtige vormen tonen hun karakteristieke takstructuur en er zijn misschien ook al vroege lenteverschijnselen in de natuur waar te nemen. Kortom, een perfecte tijd om er op uit te trekken voor een winterwandeling.

Hebt u zin om onder deskundige leiding van de IVN natuurgidsen de gelijktijdige winter- en lenteverschijnselen te ontdekken? Dat kan op zondagmiddag 18 februari met de Winterwandeling door de bossen van Zeewolde. Ze starten om 13.30 uur bij de Roode Schuur aan Dasselaarweg 29. Voor leden van IVN Zeewolde en kinderen tot 12 jaar is de wandeling gratis; niet leden betalen € 4,00 pp.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Zuidberg via telefoon: 036 5224138.

 

 

 

Winterwandeling door de bossen van Zeewolde    Winterwandeling door de bossen van Zeewolde    Winterwandeling door de bossen van Zeewolde