socialbanner

Expositie Monica Stam in het Gildenhuis

dinsdag 5 februari 2019

Expositie Monica Stam in het Gildenhuis

Het schildertalent heeft de Zeewoldese schilderes Monica Stam van haar opa. In de jaren 80 volgde zij schilderlessen bij kunstschilder Koos Baas uit Nunspeet. Tegenwoordig is Monica al weer jaren druk in haar eigen atelier.

Monica is in haar schilderwerk meer van de realistische stijl. Schilderen zoals het gezien wordt, zoals iedereen het ziet, zo komt het ook op het doek. Monica heeft eerst een aantal jaren aquarelleren, potlood en pen en inkt- tekeningen gemaakt. Daarna kwamen daar olieverf en acryl bij. Deze laatste technieken blijven toch haar favoriet. Hoewel zij uiteraard alle stijlen en andere schilder- en tekentechnieken uitstekend beheerst. Het liefst werkt zij vanaf eigen ideeën. Hierdoor wordt het schilderij echt iets van haar zelf. Een dagje strand, een dagje uit, vakanties leveren alweer voldoende inspiratie om het één en ander uit te werken. Zoveel ideeën dat het ook vaak gecombineerd kan worden.

Monica Stam exposeert tot mei 2019 in het Gildenhuis aan het Gildenveld 83. Voor meer informatie via www.trecolori.nl.

Expositie Monica Stam in het Gildenhuis    Expositie Monica Stam in het Gildenhuis    Expositie Monica Stam in het Gildenhuis