socialbanner

Geslaagde lessenwedstrijd RSC Zeewolde

dinsdag 12 februari 2019

Geslaagde lessenwedstrijd RSC Zeewolde

De manege van Ruitersportcentrum Zeewolde stond zaterdag 3 februari volledig in het teken van de lessenwedstrijd.
De lessenwedstrijd is een dag waarop alle lessen van de manege strijden tegen elkaar om de titel “beste les van 2019”!
De lessen rijden een proef ieder op het niveau wat aansluit bij de les. De niveaus worden in twee categorieën opgesplitst voor de uitslag. Naast de proef die gereden wordt, bedenkt de les een thema, die terug te zien is in de kleding van de ruiters en de ondersteunende muziek waarop gereden wordt.
De mooiste creaties zijn voorbij gekomen en de jury had een enorm zware taak om naast de best rijdende groep ook nog een originaliteitsprijs uit te reiken.
Uiteindelijk wist de zaterdagochtend 11uur groep onder leiding van Kim met hun fantastische meeslepende en vrolijke optreden de jury te overtuigen voor de originaliteitsprijs met het thema: Wintersport&Apres Ski!
Met mooie details in de kleding, de vrolijke klanken van de apres ski muziek en hun positieve vibes maakte het al met al een spetterende proef!
In categorie 1 wist de vrijdag 16:00 uur groep onder leiding van  Kirsten met het thema  Cowboys  een goeie proef neer te zetten waarmee ze de lessenwedstrijd categorie 1 hebben gewonnen.
Op de 2e plaats eindigde de woensdag 13:30  uur ook onder leiding van Kirsten in het thema van Groente & vitamini’s. Gevolgd door de woensdag 15:30 uur onder leiding van Evelien in het thema Prinsessia op een knappe 3e plaats!
In categorie 2 Waren het de dames van de maandag 19.00 uur onder leiding van Kim met het thema Oktoberfest die een ongelooflijke strakke en nette proef reden, waar niemand meer overheen kwam! Een zeer nette proef en een overtuigende score zorgden ervoor dat zij de lessenwedstrijd categorie 2 wisten te winnen! Op de 2e plaats eindigde de zaterdag 11:00 uur groep onder leiding van Kim, Wintersport & apres ski, die ook al de originaliteitsprijs in de wacht wisten te slepen. Op de 3e plaats de prachtig uitziende groep van de donderdag 21:00 onder leiding van Kim met het thema:  Mamma Mia!
Voor meer informatie via: www.manegezeewolde.nl

 

 

Geslaagde lessenwedstrijd RSC Zeewolde    Geslaagde lessenwedstrijd RSC Zeewolde    Geslaagde lessenwedstrijd RSC Zeewolde