socialbanner

65+ Grenzeloos ontmoeten

dinsdag 13 februari 2018

65+ Grenzeloos ontmoeten

Bij 65 Grenzeloos Ontmoeten zijn de wandelgroep ‘Fit in Beweging’ en alle inwoners uit Zeewolde die 65 jaar of ouder zijn welkom! De Verbeelding nodigt deze Zeewoldenaren dan ook uit op woensdag 14 februari vanaf 10.00 uur.

Deze woensdagochtend vertelt, onder het genot van een kopje koffie, Sonja Rosing het verhaal bij haar expositie: 366 zonsopkomsten en ‘de kunst van het leven’. Haar expositie kan aansluitend bekeken worden. Tevens zal er worden gezorgd voor live piano muziek en zal er genoeg tijd zijn om gezellig bij te praten of kennis te maken met de andere gasten.

De wandelgroep ‘Fit in Beweging’ zal ook weer van de partij zijn. Zij zullen tijdens het wekelijkse wandelrondje op woensdag 14 februari een bezoek brengen aan De Verbeelding. Deze cultuurimpuls is mogelijk door een samenwerking met de Atletiekvereniging AV Zeewolde, Cultuurmakelaar Zeewolde en gastvrouwen van Stichting De Verbeelding Zeewolde.

65 Grenzeloos Ontmoeten voor Zeewoldenaren van 65 jaar of ouder op woensdag 14 februari van 10.00 – 11.30 uur in De Verbeelding.
Toegang is gratis wel eigen bijdrage voor koffie of thee.

 

 

65+ Grenzeloos ontmoeten    65+ Grenzeloos ontmoeten    65+ Grenzeloos ontmoeten