socialbanner

Arthur Japin te gast bij Theaterdictee

dinsdag 13 februari 2018

Arthur Japin te gast bij Theaterdictee

Schrijver/acteur Arthur Japin is donderdag 15 maart in de FlevoMeer Bibliotheek te gast bij het Theaterdictee. Het dictee vindt plaats in het kader van de 83ste Boekenweek, die wordt gehouden van zaterdag 10 maart tot en met zondag 18 maart. Het thema dit jaar is ‘Natuur’.

Teams kunnen zich inschrijven voor het Theaterdictee bij de informatie- en servicebalie van de bibliotheek. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal zes personen. De inschrijving bedraagt € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden (per deelnemer; dit inclusief de lezing van Arthur Japin). Een team kan bestaan uit een vriendengroep, collega’s, bedrijven, ondernemers, politiek, onderwijs, serviceclubs enzovoort. Tevens is het mogelijk alleen de lezing van Arthur Japin bij te wonen, de kosten blijven daarbij hetzelfde.

Het Theaterdictee wordt per team gemaakt. Ieder teamlid schrijft het dictee weliswaar, maar er wordt per team één dictee ingeleverd bij de jury. De jury kijkt de dictees na en bepaalt de eerste, tweede en derde prijs. De teams worden vriendelijk verzocht zelf schrijfmateriaal mee te nemen.

Dit jaar is Hans Brouwer schrijver van het dictee en Jan Ippel zal het voorlezen! Het dictee wordt gegeven van 19.30 tot 20.30 uur, waarna de lezing zal zijn van 21.00 tot 22.00 uur.

De FlevoMeer Bibliotheek weet elk jaar bekende schrijvers naar Zeewolde te halen. Zo was vorig jaar Loes den Hollander te gast en in 2016 Hans Goedkoop.

 

 

Arthur Japin te gast bij Theaterdictee    Arthur Japin te gast bij Theaterdictee    Arthur Japin te gast bij Theaterdictee