socialbanner

Cursus Eerste Hulp aan kinderen

dinsdag 13 februari 2018

Cursus Eerste Hulp aan kinderen

Verzorgt u kinderen, thuis of op uw werk? Dan weet u dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Vingers tussen de deur, een val van de commode, verslikken in een snoepje en het is vaak zo gebeurd, maar weet u dan ook wat u moet doen? Maandagavond 26 maart 2018 start EH&V training onder leiding van instructeur Germa van der Wel de cursus Eerste hulp aan kinderen die vijf avonden bevat van 19:30 – 22:00 uur.

De cursus wordt afgerond met een officieel examen van het Oranje Kruis. Bij goed gevolg ontvangt u het diploma Eerste hulp aan kinderen. Dit diploma is tevens hét verplichte diploma dat u nodig heeft wanneer u in de kinderopvang werkt.

Tijdens de cursus leert u onder andere de eerste hulp bij: Verdrinking; Vergiftigingen; Verslikking; Uitwendige wonden; Brandwonden; Botbreuken en ontwrichtingen; Oogletsels; Kneuzingen; Kleine ongevallen (voorwerp in oor/neus, splinters, insectensteken, enzovoort); Het reanimeren van baby’s en kinderen.

De kosten bedragen € 195,00, dit is inclusief boek en examen (Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus geheel of gedeeltelijk). De cursus wordt gegeven in Open Haven aan het Kerkplein.

Voor meer informatie een aanmelden via: www.ehvtraining.nl, of email naar: info@ehvtraining.nl.

 

 

Cursus Eerste Hulp aan kinderen    Cursus Eerste Hulp aan kinderen    Cursus Eerste Hulp aan kinderen