socialbanner

Finale Loko loop

dinsdag 13 februari 2018

Finale Loko loop

De vierde en laatste wedstrijd van de LOKO Loop seizoen 2017/2018 werd zondag 11 februari gelopen. Naast het dagklassement werd in deze wedstrijd ook gestreden voor een plaats in het eindklassement.
Bij de jeugd in het dagklassement van de 1km categorien voor een gouden medaille staan: Milou Steffen, Thijmen Versteeg, Carina Pastoor, Robbin Roelofs en Quirijn Pastoor. Rick Petersen op deze afstand de winnaar binnen de Steratleten. Berber Schaap, Senna Kampinga en Rick van der Meer gingen er op de 2,5km opnieuw vandoor met het goud. Op de 5km verbeterde Herbert Jansen het parcoursrecord van Rob Stuber (17:29) naar 16:53.
Deelnemers die aan drie wedstrijden of meer hadden deelgenomen deden mee in het eindklassement. De winnaars ontvingen allemaal een beker of staander uit handen van Ferry Schrijnewerkers namens de hoofdsponsor en naamgever van LOKO. Verdeeld over diverse categorieen staan op de eerste plaatsen: Wesselien te Raa, Rob Stuber, Britt Veenstra, Gert Jan Tichelaar (5km), Harriette Lalkens, Remi Jansen, Sandra Visser, Arie van Essen, Andre Miltenburg (10km), Berber Schaap, Senna Kampinga, Rick van der Meer (2,5km), Milou Steffen, Thijmen Versteeg, Carina Pastoor, Robbin Roelofs, Robin Meinten, Quirijn Pastoor en Rick Petersen (1km). Voor meer informatie via: www.avzeewolde.nl.

 

 

Finale Loko loop    Finale Loko loop    Finale Loko loop