socialbanner

Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport

Monday 12 March 2018

Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport

Mensen met een beperking staan al snel buiten spel als het om sport en beweging gaat. Het Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk voor meer en beter sportaanbod voor kinderen en volwassenen voor wie sporten niet zo vanzelfsprekend als voor anderen. Voor Zeewolde is het fonds naarstig op zoek naar collectanten. Met al een uurtje collecteren levert u een waardevolle bijdrage. De collecte vormt niet alleen een waardevolle steun in de rug voor het Fonds Gehandicaptensport, maar helpt ook de deelnemende lokale verenigingen met het verder uitbouwen van hun sportaanbod voor deze doelgroep. 50% van de opbrengst gaat namelijk rechtstreeks naar de clubkas van de deelnemende verenigingen, te weten de Atletiekvereniging, de Voetbalvereniging en de Watersportvereniging. En dat is mooi meegenomen, ook voor de lokale sporters met een beperking!

Uw inzet als collectant is daarmee dubbel goed besteed.De collecteweek vindt plaats van 1 tot en met 7 april. Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger via Monique Verkroost telefoon 06-44206976 of email naar: moniqueverkroost@hotmail.com.

 

Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport    Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport    Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport