socialbanner

Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo

Friday 9 March 2018

Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo

Op feestelijke wijze onthulde basisschool In de Lichtkring vrijdag 9 maart jl. het nieuwe schoollogo. Deze is gemaakt in het kader van het 25-jarig bestaan van de school. Op aftellen van de leerlingen, leerkrachten en ouders, mocht de net 4-jarige Rowan als jongste leerling, samen met zijn opa André Helder, die behoorde tot de eerste leerkrachten, het logo onthullen door het doek weg te trekken.

Het nieuwe logo is enthousiast ontvangen. Het ontwerp is een idee van juf Irma.  “Wij zijn een christelijke school. Onze grondslag is de bijbel”, licht directrice Ilse Polhuijs de betekenis van het ontwerp toe. “De gele kring om de bloem staat voor in Gods liefde en licht, het blauw van de bloem voor rust en vrede; het respectvol met elkaar omgaan, en het groen van de steel en blaadjes voor groeien en bloeien.” De bedoeling is dat met de tekst ‘Ontdek je talent’, ook de visie van de school naar voren komt in het logo. “Maar die tekst volgt door omstandigheden wat later.”  In de Lichtkring is een school waar leerkrachten, kinderen en ouders Jezus willen volgen. “Hij is het Licht van de wereld, wij groeien in zijn licht. De naam van onze school en ons logo laten dat zien.”

 

 

Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo    Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo    Jubilerende bassischool In de Lichtkring onthult nieuw logo