socialbanner

Dogsurvival 2018

Tuesday 13 March 2018

Dogsurvival 2018 Dogsurvival 2018

Stichting Dogsurvival Zeewolde organiseert zaterdag 7 juli weer een spectaculair honden evenement. Een mudrun voor baas en hond die 5 km afleggen en onderweg de 15 tal hindernissen samen trotseren. Het parcours start en finisht op Camping de Parel, gaat door het bos van Staatsbosbeheer en door het water.

Er zijn vier klasse waaruit u kunt kiezen, namelijk: atleten, open klasse, recreanten of groepen. De atleten worden geacht om het parcours rennend af te leggen. De open klasse is bedoeld voor de snellere recreant en de recreanten mogen het parcours wandelend afleggen. Bij de recreanten staat gezelligheid en plezier voorop. Nieuw dit jaar zijn de groepen die minimaal uit vier en maximaal uit zes personen en evenveel honden bestaan.

Waar moet u aan denken wat de hindernissen betreft? Er moet gekropen, geklauterd, getild worden en natuurlijk samen zwemmen. Voor iedereen zijn de hindernissen een uitdaging. Stichting Dogsurvival Zeewolde staat bekend om de moeilijkheidsgraad van de hindernissen, maar u bent niet verplicht om de hindernissen te nemen. Als u of de hond één of meerdere hindernissen niet kan of durft te nemen dan mag u deze natuurlijk overslaan.

Elke deelnemer heeft tijdens het parcours de hond aangelijnd bij zich en daarom kunnen alle soorten honden, sociaal of minder sociaal meedoen.

Zaterdag 24 maart om 16.00 uur gaat de inschrijving open. Er is plaats voor ongeveer 500 deelnemers uit binnen en buitenland. Vorig jaar zat de Dogsurvival binnen twee dagen vol, wees er daarom snel bij en schrijf u in voor een geweldige dag samen met de hond! Inschrijven gaat via het inschrijfformulier op: www.dogsurvivalzeewolde.nl.

Voor meer informatie via email naar: miranda@dogsurvivalzeewolde.nl, (Miranda Ruiter).

 

 

Dogsurvival 2018    Dogsurvival 2018    Dogsurvival 2018