socialbanner

Glitter en Glamour Zwemdisco met Karaoke- en Rugzakdanswedstrijd

Tuesday 13 March 2018

Glitter en Glamour Zwemdisco met Karaoke- en Rugzakdanswedstrijd

Dj’s Chris en Ids samen met dj’s Damian en Yvo presenteren vrijdag 16 maart om 19.00 uur de Glitter en Glamour zwemdisco. De bezoekers zullen worden ontvangen in Hollywood-stijl. Tijdens deze zwemdisco zijn er twee prijzen te winnen, een “Gouden” microfoon voor de winnaar van de karaokewedstrijd en een “Gouden” Beker voor de winnaar van de rugzakdanswedstrijd.

Tijdens de Karaokewedstrijd zingen de kinderen alleen of met een groepje van maximaal drie deelnemers het nummer Leef! van Andre Hazes jr. De winnaar ontvangt de “Gouden” microfoon en een verrassingspakket. Kinderen die aan deze karaokewedstrijd mee willen doen, moeten zich hiervoor wel aanmelden door een formulier op te halen bij de kassa van Het Baken. Inleveren van deze formulier kan tot donderdag 15 maart! Er kunnen tien artiesten (alleen of in een groepje) meedoen. Via: www.zwemdiscozeewolde.nl kunnen de kinderen al zien welk deel van het lied ze die avond zullen laten horen en kunnen ze vast oefenen. De dj’s zijn de jury.

Tijdens deze zwemdisco wordt er ook een wedstrijd rugzakdansen gehouden. Op het nummer Swish Swish staan vaak kinderen op de rand van het zwembad de rugzakdans (het dansje dat door de 15 jarige Russel uit de Amerika is bedacht) te doen. Telkens zullen twee deelnemers op de rand de dans uitvoeren. Het publiek mag kiezen wie er doorgaat. En de beste deelnemer blijft staan. Dit doen ze totdat iedereen die mee wil doen aan de beurt is geweest. De winnaar krijgt de “Gouden” beker en ook een verrassingspakket. Voor deze wedstrijd hoeven de kinderen zich niet aan te melden. Oefenen kan ook al want ze doen maar een klein stukje en het filmpje staat www.zwemdiscozeewolde.nl.

Kaartjes voor de Glitter en Glamourzwemdisco á €4,00 zijn te koop aan de kassa van het Baken. Alleen entree als je in het bezit bent van een themakaartje. Heb je nog een vrijkaartje, dan kan je het omruilen voor een themakaartje. Deze zwemsdico is voor kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar. Voor kinderen vanaf 6 jaar geldt dat het A B diploma verplicht is en vanaf 7 jaar is alleen het A-diploma voldoende.

De zwemdisco wordt georganiseerd door Stichting Luditis in samenwerking met Zwembad Het Baken en met medewerking van Sportcafé Balls.

 

 

Glitter en Glamour Zwemdisco met Karaoke- en Rugzakdanswedstrijd    Glitter en Glamour Zwemdisco met Karaoke- en Rugzakdanswedstrijd    Glitter en Glamour Zwemdisco met Karaoke- en Rugzakdanswedstrijd