socialbanner

KV Wolderwijd C1 kampioen

Tuesday 13 March 2018

KV Wolderwijd C1 kampioen

KV Wolderwijd C1 wist tot de laatste speelronde dat er nog drie  teams waren die aanspraak konden maken op de kampioenstitel. Bij een gelijk spel of winst was het kampioenschap voor Wolderwijd C1 een feit. Bij verlies zou de tegenstander met de hoogste eer gaan strijken.

C1 begon aan de wedstrijd in Barneveld zonder Damaris, zij was geblesseerd en zat op de bank. In haar plaats speelde Lynn in de basis. Na een snelle 1-0 achterstand duurde het even voordat Wolderwijd in de wedstrijd zat. Tijdens deze wedstrijd was er ook speeltijd voor Sophie en Louise uit de D1 en dat deze beiden meiden erg goed. De rust werd ingegaan met een kleine 6-7 voorsprong.

In de tweede helft werd C1 sterker, het spel beter en wist men verdedigend de boel goed dicht te zetten. Hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 12-15 overwinning. Het team onder leiding van Anne en Robert was met dit resultaat kampioen. Direct na afloop begaf het hele team zich naar de kantine van KV Wolderwijd waar samen met de B1 het kampioenschap gevierd werd met taart, spelletjes, hamburgers.

Het zaal seizoen zit er weer op. Met ingang van dinsdag 13 maart wordt er weer op het veld getraind.

 

 

 

 

KV Wolderwijd C1 kampioen    KV Wolderwijd C1 kampioen    KV Wolderwijd C1 kampioen