socialbanner

Tenniskids all-in-one

Tuesday 13 March 2018

Tenniskids all-in-one

In samenwerking met gemeente Zeewolde hebben tenniscollege Flevoland en tennisschool TMB samen met succes het schooltennis georganiseerd. De kinderen konden op een leuke en toegankelijke manier kennismaken met de tennissport.

Sportcentrum Zeewolde, Tenniscollege Flevoland en Tennisschool Mark Buytendijk komen dit jaar met een nieuwe vorm van tennisles, waarbij kinderen tot en met 12 jaar heel voordelig op hun eigen niveau kunnen gaan tennissen.

Tenniskids All-in-one is gebaseerd op het Tenniskids-programma van de Nederlandse tennisbond KNLTB. De kinderen leren spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan leeftijd en niveau. Op die manier kunnen ze de juiste techniek aanleren en spelen ze altijd met kinderen van hun eigen niveau, zodat het plezier in het tennis aanwezig blijft.

Het is voor kinderen belangrijker dan ooit dat ze naar buiten gaan en lekker gaan sporten. Met Tenniskids All-in-one trainen de kinderen daarom twee keer per week en zijn er in totaal veertig lesweken per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen naast hun training ook competitief leren tennissen. Daarom wordt er rondom de training ook een competitie georganiseerd. Dit is, net zoals deelname aan de jeugdclubkampioenschappen, gratis.

Er is ook goed nieuws voor de ouders. Als zij geen lid zijn van de tennisclub, maar wel met hun kinderen willen tennissen, dan kan dat gratis. De kosten van het totale pakket zijn 39,95 euro per maand, waarbij dus wordt uitgegaan van veertig lesweken per jaar.

Eén van de trainers van het programma is Mark Buytendijk, die jarenlange ervaring heeft als tennistrainer en bovendien als kind altijd op hoog niveau heeft gespeeld. Mark geeft de tennislessen bij het Sportcentrum Zeewolde. Voor meer informatie via telefoon 06-28101680 of email naar: tennisschooltmb@gmail.com.

 

 

Tenniskids all-in-one    Tenniskids all-in-one    Tenniskids all-in-one