socialbanner

Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond

Tuesday 12 March 2019

Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond

Dogsurvival Zeewolde zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 6 juli op camping de Parel.

Dogsurvival is een mud & obstacle run voor baas en hond. Het belooft weer een flinke uitdaging te worden. Een parcours van vijf km door bos, water en modder met vijftien hindernissen die onderweg getrotseerd dienen te worden door baas en hond! Kruipen, klimmen, zwemmen, alles komt aan bod. Ook staan er diverse kramen met leuke spullen voor baas en hond en is er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht.

De dog survival wordt elk jaar steeds populairder. Vorig jaar gingen 500 baasjes met hun hond over het uitdagende parcours.  Dit jaar is er maar liefst plek voor 700 deelnemers!

Net als elk jaar werkt Stichting Dogsurvival Zeewolde weer samen met tientallen vrijwilligers die de basis vormen van dit evenement.  Deze vrijwilligers zijn onmisbaar en daarom is de organisatie dan ook heel erg trots dat ze elk jaar weer zoveel hulp krijgen van alle vrijwilligers die zich volledig en met heel veel passie inzetten om dit evenement tot een groot succes te brengen.

Zaterdag 23 maart  om 17.00 uur a.s. gaat de inschrijving open.  Inschrijven kan via: www.dogsurvivalzeewolde.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!!

De baasjes moeten minimaal 17 jaar oud zijn en de hond moet minimaal 1 jaar oud zijn.  De verdere voorwaarden zijn te vinden op: www.dogsurvivalzeewolde.nl

Heeft u nog niet goed geoefend? Is uw hond nog te jong?  Of wilt u graag een bijdrage leveren aan deze geweldige dag?  Meld u dan aan als vrijwilliger via email naar: wendy@dogsurvivalzeewolde.nl.

 

 

 

 

Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond    Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond    Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond