socialbanner

Ruime zege VV Zeewolde op Prins Bernhard

Tuesday 19 March 2019

Ruime zege VV Zeewolde op Prins Bernhard

VV Zeewolde heeft zaterdag 16 maart een meer dan verdiende en ruime overwinning geboekt op Prins Bernhard uit Uddel. Na 90 minuten stond de stand 6-0 op het bord.

VV Zeewolde begon met Jesper Tinga als aanvaller. De 20 jarige speler maakte een week eerder tegen WZC Wapenveld zijn debuut en stond voor het eerst in een officiële thuiswedstrijd in de basis. Zijn eerste actie eindigde in de tweede minuut direct met het scoren van de 1-0. In de 18e minuut ging VV Zeewolde verdedigend in de fout en bezorgde Prins Bernhard een aardige kans op de 1-1. Het was Luuk Heerink die ervoor zorgde dat de bal niet in het doel belandde.

VV Zeewolde liet zich door de kans van Prins Bernhard niet van de wijs brengen en ging gewoon door met aanvallen. Jesper Tinga zag in de 21e minuut zijn poging stranden op de keeper. Hessel Korthuis kon de bal in de rebound ook niet voorbij de keeper krijgen. Senad Salihi zag zijn strakke voorzet langs alles en iedereen vliegen. Reinier Joustra schoot een vrije trap vlak over de kruising en daarmee zat het erop voor de eerste helft.

Na de rust was het Roan Fokker die op een fraaie manier een afgeslagen hoekschop hard en strak in de hoek van het doel deponeerde: 2-0. De 3-0 viel in de 61e minuut uit een rommelige situatie waarbij Ronald Hoek op de juiste plaats stond om de bal in het doel te koppen.

Peter Epe haalde Jesper Tinga in de 60e minuut uit het veld en bracht Ruben Stoelhorst in. Uit voorzorg wisselde Peter Epe in de 70e minuut Mauritzio Sleurink voor Pieter Blom. In de 80e minuut maakte Ronald Hoek de 4-0 op assist van Reinier Joustra. In de 85e minuut was het Joustra zelf die vanuit een hoekschop de bal direct binnenschoot en op het scheiden van de markt maakte dezelfde Joustra op aangeven van Pieter Blom de 6-0.

Door de overwinning van sv ‘Harde op EZC blijft het verschil tussen de koploper en VV Zeewolde drie punten.   Zaterdag 23 maart speelt VV Zeewolde om 15.00 tegen ’t Harde op sportpark de Horst.

 

 

 

Ruime zege VV Zeewolde op Prins Bernhard    Ruime zege VV Zeewolde op Prins Bernhard    Ruime zege VV Zeewolde op Prins Bernhard