socialbanner

Maak kans op gratis entree bij het Beachfestival

Tuesday 10 April 2018

Maak kans op gratis entree bij het Beachfestival

Het grootste strandfeest van Zeewolde, het Beachfestival, staat weer voor de deur. Het 3-daagse evenement bij KaapFlevo vindt dit jaar een weekje later plaats, nl. op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni a.s.. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het programma is zo goed als rond, de eerste contracten met de artiesten zijn getekend. Gezien de line-up belooft het weer een lekker swingend feest te worden!

Met de komende editie wordt voortgeborduurd op het succes van vorig jaar. “Wel proberen we het evenement steeds weer iets beter neer te zetten”, voegt Erik Tigelaar van KaapFlevo toe. Het Beachfestival wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren die het evenement een warm hart toedragen. Hoofdsponsor dit jaar is Fotobehang.com. Dekamarkt World of Food sponsort de vrijdagavond door van 16 april tot en met 31 mei a.s. gratis entreekaarten weg te geven bij bepaalde acties! Wees er snel bij, want op = op! Een andere kans op gratis entree maak je door op zaterdag vóór 17.00 uur binnen te komen. Eenmaal binnen betekent wel binnen blijven! Maar met het gevarieerde aanbod aan live-muziek op diverse podia, hapje eten bij de diverse food-trucks, barretjes voor een drankje en gezellige zitjes, zal dat zeker geen probleem zijn!

Zeker zijn van een ticket? Bestel dan je entreekaart, voor een of meerdere dagen, in de voorverkoop via de website: www.beachfestivalzeewolde.nl. Voor de vrijdag en zaterdag zijn zowel strandkaarten en VIP-kaarten (met veel exclusieve extra’s, zoals onbeperkt drankjes, fingerfood en gebruikmaking van de restaurantfaciliteiten) verkrijgbaar. Zondag is de entree gratis.

 

 

Maak kans op gratis entree bij het Beachfestival    Maak kans op gratis entree bij het Beachfestival    Maak kans op gratis entree bij het Beachfestival