socialbanner

Nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt bij alle toeristische informatiepunten

Friday 13 April 2018

Nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt bij alle toeristische informatiepunten

Stichting Puur Zeewolde verzamelt jaarlijks alle recreatiemogelijkheden in Zeewolde in een kleurrijk magazine. Het nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt vanaf deze week bij alle toeristische informatiepunten in Zeewolde en is daar gratis af te halen. Afgelopen week werd het eerste exemplaar overhandigd aan Egge Jan de Jonge, wethouder recreatie & toerisme.

“Het blad staat vol handige tips voor een verblijf in Zeewolde, aldus Ewout Suithoff (bestuurslid Puur Zeewolde), “en laat de bezoeker kennismaken met alle pareltjes die wij te bieden hebben. Ook aan de buitenlandse toerist is gedacht, het magazine is nl. viertalig (Nederlands, Frans, Duits en Engels)”.

Maar de gids biedt meer, er staan bijvoorbeeld ook alle overnachtingsmogelijkheden en horecagelegenheden in vermeld. Dit maakt de gids niet alleen interessant voor toeristen maar zeker ook voor de Zeewoldenaar die willen weten wat Zeewolde allemaal te bieden heeft.
Voor meer informatie via: www.puurzeewolde.nl of mail naar: info@puurzeewolde.nl.

 

 

 

Nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt bij alle toeristische informatiepunten    Nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt bij alle toeristische informatiepunten    Nieuwe Er op uit magazine 2018 ligt bij alle toeristische informatiepunten